Counter Strike 1.6

Counter Strike 1.6

Counter Strike 1.6 este unul din cele mai faimoase jocuri cu impuscaturi care inca este preferat in multe tari datorita gameplay-ului sau usor si cerintelor de sistem minime. Chiar daca au aparut versiuni mai noi ale seriei ca CS Condition Zero, Cs Source sau CS Global Offensive, cs 1.6 ramane un joc simplu de jucat si foarte distractiv.

La noi in tara putem spune ca este cel mai jucat dar si Counter Strike Global Offensive vine tare din spate cu multe servere online si o grafica pe masura. Cs GO nu ofera o grafica care sa concureze cu faimoasele Call of Duty dar nici nu doreau acest lucru. S-a pastrat o grafica medie pentru ca majoritatea jucatorilor nu detin o placa video de ultima generatie.

In Cs 1.6 exista doua echipe si anume teroristi si counter teroristi, cele doua echipe au obiective diferite dar runda se castiga prin eliminarea tuturor jucatorilor din echipa adversa sau indeplinerea obiectivului. Obiectivele difera in functie de tipul hartii sau modul serverului.

Pe servere bomb defuse tero planteaza bomba iar counterii trebuie sa o dezamorseze, pe hartile hostage rescue counterii trebuie sa salveze ostaticii iar counterii sa impiedice acest lucru, s.a.m.d

Bafta la fraguri!

download joc

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress