Download Need for speed Underground 2

nfs 222

Despre: Need for speed Underground 2 este un joc cu masini tunate,maisini ce prind viteze foarte mari. In joc poti sa-ti modifici masina la motor si caroserie in functie de fondurile financiare pe care le-ai produs in timpul curselor.

Vei participa cu alti concurenti, acestia avand masini mult mai puternice. Grafica jocului este una foarte buna, de calitate, asta iti da senzatia ca esti chiar in realitate. Cea mai frumoasa parte a jocului este ca poti conduce masinile tale preferate cum ar fi: Bmw, Mazda, Mercedes si asa mai departe.

Jocul va permite sa setati schimbatorul de viteze pe manual sau pe automat,iar daca achizitionezi un volan cu pedale chiar ai senzatia ca esti in realitate. In underground 2 se poate modifica chiar si sistemul audio din portbagaj, schimbarea culorii luminilor din fata si kilometrajul.

Apar și curse noi, precum Street X, Underground Racing League(URL), si atelier de Dyno test, Dyno-ul test fiind verificarea specială a motorului,a suspensiilor, a Turbo-ului, a Nitro-ului, a efectelor aerodinamice.

genul joculuiGenul: Curse

publisher jocEditor: Electronic Arts

data lansare jocData de lansare: Noiembrie 2004

mod jocModuri: Singleplayer si multiplayer

cerinte de sistem jocCerinte de sistem minime:

  1. Procesor:  933 MHz
  2. Placa Video:  32 MB
  3. Memorie Ram: 256 MB
  4. HardDisk:2 GB

imagine din jocImagine:

nfs under 2

Download:

download joc

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress