Download Red Alert 2

red alert 2

Red Alert 2 este unul din jocurile mele preferate din copilarie. Jocul este produs de Westwood Pacific si distribuit de catre EA Games acum aproximativ 13 ani.

Jocul este vechi, intradevar, dar ofera o grafica si un stil de joc destul de acceptabile, la vremea lui fiind cel mai jucat joc.

Principalul jocului este construitul de baze militare si armate in care tu vei pleca in atac, in distrugerea inamicilor.

Jocul are 2 campanii ce pot fi alese in functie de dorinta jucatorului, o campanie americana si una sovietica, fiecare dintre ele avand 12 misiuni de rezolvat.

Campania sovietica detine un nou conducator dupa moartea lui Stalin, numele conducatorului fiind Alexander Romanov, iar presedintele SUA poarta numele de Michael Dugan.

In joc ai in dotare tancuri de lupta, militari, caini si avioane ce pot fi trimise la atac. Iti poti crea santinele de aparare a bazei militare si multe alte prototipuri.

Jocul este gratuit si este unul de strategie de tip RTS. Descarca jocul si invata adevaratele strategii ale razboiului.Download :

download joc

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress